Afbeelding: Club Lam

VR 5 NOV / 20:00

Lolita (1997) met Theater Kikker

Kijk de film “Lolita” in een 14de-eeuwse Marnixzaal aan het Domplein. Tijdens de film slurp je aan een chocolade milkshake á la Lolita! Deze prachtfilm kijk je in aanloop naar de gelijknamige theater- voorstelling van all-female theatergroep Club Lam.

De film gaat over de 45-jarige Britse professor Humbert die stapelverliefd wordt op Lolita, een jong meisje van veertien jaar. Nadat hij plotseling een nieuw onderdak nodig heeft, huurt hij een kamer in het huis van Charlotte, Lolita’s moeder. Charlotte ziet Humbert meteen wel zitten. Uiteindelijk trouwen ze ook met elkaar. Dit gebeurt alleen niet vanuit de liefde die Humbert voor Charlotte voelt, maar op deze manier kan hij dichterbij Lolita zijn en blijven. De twee draaien constant om elkaar heen en er ontstaat een onmogelijke liefde.

Na de film vertelt Ella Kamerbeek van Club Lam over hun tragikomische adaptatie van het verhaal van Lolita. Dit theaterstuk laat zien hoe de hoofdpersoon omgaat met de gebeurtenissen uit de film, door zich op te splitsen in de persoonlijkheden ‘Lola, Dolly en Dolores’. De theatervoorstelling Lolita is te zien in Theater Kikker. Bestel hier kaarten voor de theatervoorstelling.

Inloop: 20:00
Aanvang: 20:30
Locatie: Domplein 4
Ticketprijs: 16,- (incl. chocolade milkshake)

Afbeelding: Club Lam

Facebook
WhatsApp

Deel via

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Cast 
Regisseur 
Speelduur
Gesproken taal
Ondertitelde taal

Melanie Grifith, Jeremy Irons, Dominique Swain
Adrian Lyne
137 minuten
Engels
Nederlands

filmtour

ONTVANG DE NIEUWSTE FILMPROGAMMA'S

Filminfo

Cast: Melanie Grifith, Jeremy Irons, Dominique Swain
Regisseur: Adrian Lyne
Speelduur: 137 minuten
Gesproken taal: Engels
Ondertitelde taal: Nederlands

Filmtour

filmtour

Ontvang de nieuwste filmprogramma's

pour toi

Ontvang een e-mail met 
nieuwe filmevents 

SCHRIJF JE NU IN!