Cultureel Netwerk

We zijn ontzettend dankbaar voor elke samenwerking met culturele en educatieve organisaties. 

Samen met Utrechtse smaakmakers zoals De Kargadoor, Theater Kikker en platenzaak Plato presenteerden we verrassende filmprogramma’s. 

Ook met landelijke organisaties zoals de AVROTROS, Hogeschool voor Toegepaste Filosofie en De Internationale School voor Wijsbegeerte trokken we volle filmzalen.

Over Filmtour

We bieden een beleving rondom film. Dat doen we door het tonen van speelfilms, korte films of documentaires op bijzondere plekken. Elke editie heeft een verrassend thema en randprogramma (discussie, opvoering, toespraak, etc.).

Onze Waarden

Om het bewustzijn over onszelf en de wereld te vergroten, met liefde voor kunst en een brede sociale betrokkenheid.  

Visie

We ontwikkelen continu formats. Deze variëren van intieme voorstellingen, themaweekenden en meerdaagse filmevementen.

Steeds meer culturele organisaties en bedrijven willen hun visie delen met film. Met onze cinema-as-a-service zijn we de filmpartner van landelijke en regionale spelers.

Over Filmtour

We bieden een beleving rondom film. Dat doen we door het tonen van speelfilms, korte films of documentaires op bijzondere plekken. Elke editie heeft een verrassend thema en randprogramma (discussie, opvoering, toespraak, etc.).

Onze Waarden

We willen helpen om eenieders bewustzijn over zichzelf en de wereld te vergroten, met liefde kunst en een brede sociale betrokkenheid.  

Visie

We ontwikkelen continu formats. Deze variëren van intieme voorstellingen, themaweekenden en meerdaagse filmevementen.

Steeds meer culturele organisaties en bedrijven willen hun visie delen met film. Met onze cinema-as-a-service zijn we de filmpartner van landelijke en regionale spelers.

 

Netwerk 

We zijn dankbaar voor elke samenwerking. Via netwerken verspreiden we onze waarden en onze visie. Daartegenover bieden we hen de kans om bijzondere filmvoorstellingen op bijzondere locatie te organiseren.  

Samen met Utrechtse smaakmakers zoals De Kargadoor, Theater Kikker en platenzaak Plato hebben we een filmevent 

Ook met met landelijke organisaties zoals de AVROTROS, Hogeschool voor Toegepaste Filosofie en De Internationale School voor Wijsbegeerte trokken we volle filmzalen.

Film- en cultuurliefhebbers gezocht. 

We zoeken liefhebbers van film en cultuur die hun passie willen verbinden. Samen maken we voorstellingen die een breed publiek helpen om de wereld te ontdekken.

Het cureren van verrassende, betekenisvolle filmevenementen staat centraal. De projecten variëren van het organiseren van intieme screenings tot meerdaagse filmevenementen. Door de strategische en operationele aard van de werkzaamheden zijn vele soorten werk aanwezig in onze organisatie.

Lees hier de brochure.

Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar info@filmtour.nl.

Filmtour

filmtour

Ontvang de nieuwste filmprogramma's

filmtour

ONTVANG DE NIEUWSTE FILMPROGAMMA'S

pour toi

Ontvang een e-mail met 
nieuwe filmevents 

SCHRIJF JE NU IN!