Cultureel Netwerk

We presenteerden films en documentaires met Utrechtse smaakmakers zoals De Kargadoor, Theater Kikker en de iconische platenzaak Plato. 

Ook met landelijke spelers de AVRO, De Internationale School voor Wijsbegeerte en Hogeschool voor Toegepaste Filosofie inspireerden we volle bioscoopzalen.

Zie je een leuke samenwerking voor je? Vul dan het onderstaande formulier in.

Over FilmTour

We willen anderen inspireren door films en documentaires te verbinden aan cultuur. Om dit waar te maken, werken we met culturele en educatieve organisaties uit heel Nederland. Met onze aandacht voor gastvrijheid ervaart men Filmtour als een totaalbeleving. 

Onze Waarde

Om het bewustzijn over ons en de wereld te vergroten, met een liefde voor kunst en   een brede sociale betrokkenheid.

Visie

Met unieke film- en documentaire belevingen zijn we een centrale speler in de Utrechtse cultuursector. Dat doen met filmeducatie, een rondreizend filmhuis en een megabioscoop in het Julianapark.

Over FilmTour

We willen andere inspireren door films en documentaires te verbinden aan cultuur. Hierin werken we samen met culturele en educatieve organisaties en bedrijven uit heel Nederland. Door onze aandacht voor gastvrijheid ervaart men Filmtour als een totaalbeleving. 

Waarden

Om het bewustzijn over onszelf en de wereld te vergroten, met liefde voor kunst en een brede sociale betrokkenheid.

Visie

We blijven ons continue ontwikkelen tot een vertrouwde, kwalitatieve speler in de Utrechtse culturele sector. Dat doen we met filmeducatie, een rondreizend filmhuis en een megabioscoop in het Julianapark. 

 

Cultureel Netwerk 

We presenteerden voorstellingen met Utrechtse smaakmakers zoals De Kargadoor, Theater Kikker en de iconische platenzaak Plato. 

Met landelijke organisaties als de AVROTROS, De Internationale School voor Wijsbegeerte en Hogeschool voor Toegepaste Filosofie (HTF) inspireerden we volle bioscoopzalen.

Zie je een leuke samenwerking voor je? Vul dan het onderstaande formulier in. 

Film- en cultuurliefhebbers gezocht. 

We zoeken liefhebbers van film en cultuur die hun kennis en passie willen verbinden voor filmervaringen die anderen verder helpen.

De projecten variëren van het organiseren van intieme screenings en filmevenementen. Het cureren van verrassende, betekenisvolle evenementen staat centraal. Door de strategische én operationele aard van de werkzaamheden zijn veel soorten vrijwilligerswerk vertegenwoordigd in onze organisatie.

Lees hier de brochure.

Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar info@filmtour.nl.

Filmtour

filmtour

Ontvang de nieuwste filmprogramma's

filmtour

ONTVANG DE NIEUWSTE FILMPROGAMMA'S