ontdek de kracht van filmeducatie

We verzorgen de complete organisatie van een professionele film- of documentaire voorstelling. In een bruisend cultureel centrum aan het Domplein.

ontdek de kracht van filmeducatie

Met onze cinema-as-a-service versterk je iedere boodschap. We bieden de complete organisatie van een film voorstelling. Op een bruisende locatie onder de Domtoren.   

Inspireer Je Publiek 

Een filmevent is een originele manier om een verhaal te vertellen. We bieden de faciliteiten voor het filmevent op een toplocatie. Door de film te verbinden met een randprogramma (discussie, optreden, lezing) laat je een duurzame indruk achter.

Een filmevent heeft een effect op iedere doelgroep, of het nou gaat om een vereniging, bedrijfsteam of ander gezelschap. 

Locatie

De locatie is een monumentaal pand aan het Domplein. Door de archeologische vondsten rondom het gebouw is deze plek benoemd tot Unesco werelderfgoed.  

Hier legden Romeinse troepen rond 50 n.Chr geleden de eerste steen van het fort Traiectum. Dit fort was een handels- en verdedigingspost op de grens van het Romeinse rijk. Nu dient het pand als centrum voor amateurkunst.  

100% Aandacht

Alle faciliteiten en personeel (techniek, filmrechten, meubilair, personeel, horeca) zijn aanwezig binnen onze organisatie. Jij hebt zo de volledige aandacht voor jouw publiek.

Werkwijze

1) Kennismaking en bezichtiging op het Domplein.

1) We bepalen samen de film en het (rand)programma. Voor de filmkeuze kunnen we beroepen op ons team van enthousiaste filmkenners.    

2) Wij verzorgen de organisatie van de filmvertoning. Hier kan je de gewenste invulling aan geven.  

o.a. Deze organisaties kozen voor filmtour

Wil je meer weten?

Stuur een e-mail met het formulier hiernaast of bereik onze coördinator Robin Mol via deze gegevens.

Filmtour 
Domplein 4, 
3512JC Utrecht
info@filmtour.nl 
+31 (0)6 438 07 822           

Meer informatie?

Stuur een e-mail met onderstaand formulier of bel onze coördinator Robin Mol via 06 – 43 80 78 22.

 

Filmtour

filmtour

Ontvang de nieuwste filmprogramma's

filmtour

ONTVANG DE NIEUWSTE FILMPROGAMMA'S